ThinkFun - Laser Maze

ThinkFun - Laser Maze

Thinkfun is een serie leuke denkspelletjes die je in een verloren kwartiertje even kunt spelen. Ze zijn mooi vormgegeven en staan decoratief op een salontafel waar ze waarschijnlijk ook heel regelmatig gebruikt gaan worden!
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 32,50

ThinkFun - Laser Maze

  • Laser Maze by ThinkFun
  • Laser Maze by ThinkFun

Details

Thinkfun LaserMaze is een logica spel waarbij je een doolhof moet oplossen met een laserstraal die door spiegeltjes wordt doorverbonden.

Trek een van de zestig uitdagings kaarten in de gewenste moeilijkheidsgraag en met een goede dosis brain power ga je met de laserstraal door de uitdagende doolhoven. Maak je klaar voor een mentale training want er zitten pittige opdrachten bij!

Dit spel wordt ook veel gespeeld op basisscholen omdat het de kinderen aanzet tot logisch denken, doorzettingsvermogen en het is ook nog erg leuk om te spelen! Kinderen kunnen het alleen spelen want het spel geeft aan wanneer een uitdaging juist is opgelost. Door middel van de oplopende moeilijkheidsgraden in de kaarten wordt men als het ware meegenomen in de manier van denken. Vooral kinderen zijn vaak heel scherp in het oplossen van deze logische vraagstukken.

 Aantal Spelers: Je kunt de kaartjes alleen spelen of om de beurt een kaartje trekken en de uitdaging aan gaan!

Het lijkt net magie, maar Lazer Maze is een echte wetenschap! Naar aanleiding van het instructieboekje zet je je spiegels op het speelveld. Deze opdrachten kaarten beginnen op een makkelijk niveau en worden naarmate je verder komt in het spel, steeds uitdagender. Met een gezonde dosis verstand leidt je de laserstraal vervolgens door een reeks van uitdagende doolhoven. Maak je klaar voor een flinke mentale training en kies een opdracht. Het doel is om uiteindelijk met je laser het doel te raken.

Er zijn verschillende soorten speelstukken die je tijdens een Laser Maze spel kan gebruiken: (11 speelstukken)

• Vijf spiegels gecombineerd met een doel: Aan de ene kant zit een spiegel. Aan de andere kant een doel die je als laatste moet zien te raken. Deze is paars gekleurd. 
• Twee lasersplitters: Hiermee kan je van een laser straal, twee laserstralen maken. Deze is groen gekleurd.
• Een dubbelzijdige spiegel: Dit speelstuk heeft aan beide zijdes een spiegel. Deze is blauw gekleurd.
• Een controle punt: Deze geldt enkel als controle. De straal gaat hier doorheen. Deze is geel gekleurd.
• Een blokkeerpunt. Deze is zwart gekleurd.
• Een laserpunt: Hier komt de laser uit. Deze is rood gekleurd.

Druk op de laserschakelaar. Als het doel oplicht ... dan heb je gewonnen! Op spelenderwijs leer je zo de werking van licht en spiegels.

Inhoud: 
• 60 opdrachtkaarten met oplossingen (4 spelniveaus, van beginner tot expert)
• Nederlandstalige spelregels
• Speelstukken (1 laser, 5 doelen met spiegel, 2 lasersplitsers, 1 dubbelzijdige spiegel, 1 controlepunt, 1 blokkeerpunt)
• Een spelrooster
• 2 Batterijen inbegrepen. (2x 1.5V)

Let op, De eerste keer dat dat je Laser Maze gaat spelen, trek dan het lipje van de onderkant van het Laser speelstuk om de laser cotact te laten maken met de batterij. 
Laser Maze is gebaseerd op het spel Khet.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar – Categorie 10-11 jaar

Juryrapport: Een leuk stoer puzzelspel met een aantrekkelijke techni look dat meteen uitnodigt om te worden gespeeld. Je zit de hele tijd in spanning of het lukt en je weet het pas als er op de knop is gedrukt.
Pedagoog: Een één persoonsspel, maar dat in wisselbuurten toch samen gespeeld kan worden. Pedagogisch gezien is het hoofdkernmerk van dit spel dat het op twee eigenschappen van de speler(s) inspeelt: ruimtelijk denken en logica. Verder vraagt het goed te weten wat de licht reflecterende eigenschappen van lazers zijn. Een spel dat, juist in zijn opklimmende moeilijkheidsgraad, geduld, doordenken en volhouden vraagt. Een aanbeveling!, zegt de opvoedkundige hier.


inhoud: 60 uitdaging kaarten van Beginner tot Expert - 11 spel speelstukken (1 Laser, 2 Beam-Splitters, 1 cel Blocker, 1spiegel, 5 Target/spiegel en 1 Checkpoint).

Specificaties: ThinkFun - Laser Maze


Extra informatie

EAN: 4005556763405
Merk: ThinkFun
Adviesleeftijd : Vanaf 8 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multicolor
Veiligheid: CE keurmerk
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Gewicht: 1

Aanvullende producten

€ 19,99
€ 22,50
 

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.