WEGENS VAKANTIE GESLOTEN VAN 15 JULI T/M 19 AUGUSTUS

Thinkfun - Rush Hour Deluxe

Thinkfun - Rush Hour Deluxe

Red de rode auto uit de verkeersopstopping, klinkt simpel....
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 24,95

Thinkfun - Rush Hour Deluxe

  • Rush Hour Deluxe by Thinkfun
  • Rush Hour Deluxe by Thinkfun

Details

Rush Hour Deluxe is de luxe uitvoering van het topspel Rush Hour. Ontsnap in stijl aan de verkeerschaos met zestien metalic uitgevoerde voertuigen en zestig full colour uitdagingskaarten!

Daag jezelf steeds verder uit en probeer alle zestig levels tot een goed einde te brengen!!

Of speel samen dit denkspelletje door om de beurt een kaart te trekken. Het kan al gespeeld worden door kinderen vanaf 8 jaar, en verkijk je niet op die uitdaging want kinderen zijn soms veel beter in logisch denken en zien de oplossing soms veel sneller.

Zet de auto's in het blok zoals aangegeven op de uitdagingskaart en probeer vervolgens met de rode auto uit de verkeersopstopping te ontsnappen.

Bekijk het filmpje onder het derde tabblad voor een idee van de uitdaging die hierbij te wachten staat! Maak het spelletje nog spannender met een stopwatch, eierwekker of zandloper ernaast!

Een heerlijk en uitdagend spelletje dat al in een klein kwartiertje gespeeld kan worden en dus ideaal voor tussen de middag, even snel naar de afwas of gezellig bij de borrel. Hou uw brains scherp door ze af en toe te trainen met de verschillende thinkspelletjes van Ravensburger!

Veel succes en vooral puzzelplezier!

Deze luxe editie van Rush hour heeft 60 opdrachten. Uiteraard zit dit spel in een mooie verpakking en zijn de voertuigen metaalkleurig gespoten. Hierdoor krijgt het spel echt een luxe uitstraling. De opdrachten zijn opgesplitst in vijf niveaus, van beginner tot grootmeester!

Rush Hour Deluxe bevat: een spelbord, 11 autootjes, 1 rode vip auto en 4 trucks, 60 opdrachtkaartjes in vier moeilijkheidsgraden van beginner tot expert met oplossingen.

In vergelijking met de normale rush hour variant heeft de Deluxe versie chromen auto's ipv plastic en 20 extra uitdagingskaartjes en een groter spelbord.

Specificaties: Thinkfun - Rush Hour Deluxe


Extra informatie

EAN: 4005556763382
Merk: ThinkFun
Adviesleeftijd : Vanaf 8 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multicolor
Veiligheid: CE keurmerk
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Gewicht: 1

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.