Thinkfun - Rush Hour Shift

Thinkfun - Rush Hour Shift

Elke speler heeft een auto die aan de overkant van het spelbord moet zien te komen. Op het spelbord worden (vracht)auto's geplaatsts, zoals staat aangegeven in het voorbeelden boekje. Om de beurt spelen de spelers een kaart waarmee auto's te bewegen zijn of het spelbord verschoven mag worden, hierdoor kun je bijvoorbeeld je tegenstander blokkeren of juist vrij baan voor jezelf maken! Speel je kaarten slim uit en bereik de overkant voor je tegenstander daar is. Zie de video voor meer uitleg.
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 24,95

Thinkfun - Rush Hour Shift

  • Thinkfun - Rush Hour Shift
  • Thinkfun - Rush Hour Shift

Details

Het meest verkochte logisch denkspel, nu ook voor twee spelers. Naarmate je kaarten trekt, heb je een beetje geluk en veel strategie nodig om te winnen. Gebruik je je beurt om zelf vooruit te gaan of om je tegenstander te blokkeren? Het gamma potentiële moves is eindeloos en het verschuivende spelbord creëert een heel nieuwe dimensie. Net als je denkt dat de weg naar de finish vrij is, kan een wijziging van het spelbord een nieuwe file veroorzaken .

Deze luxe editie van Rush hour heeft 60 opdrachten. Uiteraard zit dit spel in een mooie verpakking en zijn de voertuigen metaalkleurig gespoten. Hierdoor krijgt het spel echt een luxe uitstraling. De opdrachten zijn opgesplitst in vijf niveaus, van beginner tot grootmeester!

Rush Hour Deluxe bevat: een spelbord, 11 autootjes, 1 rode vip auto en 4 trucks, 60 opdrachtkaartjes in vier moeilijkheidsgraden van beginner tot expert met oplossingen.

In vergelijking met de normale rush hour variant heeft de Deluxe versie chromen auto's ipv plastic en 20 extra uitdagingskaartjes en een groter spelbord.

Specificaties: Thinkfun - Rush Hour Shift


Extra informatie

EAN: 5425004735270
Merk: ThinkFun
Adviesleeftijd : Vanaf 8 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multicolor
Veiligheid: Nee
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Gewicht: 1

Aanvullende producten

€ 22,50
€ 29,95
 

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.