Thinkfun - Rush Hour

Thinkfun - Rush Hour

Red de rode auto uit de verkeersopstopping, klinkt simpel....
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 19,95

Thinkfun - Rush Hour

  • Thinkfun - Rush Hour
  • Thinkfun - Rush Hour

Details

Daag jezelf steeds verder uit en probeer alle levels tot een goed einde te brengen!!

Of speel samen dit denkspelletje door om de beurt een kaart te trekken. Het kan al gespeeld worden door kinderen vanaf 8 jaar, en verkijk je niet op die uitdaging want kinderen zijn soms veel beter in logisch denken en zien de oplossing soms veel sneller.

Zet de twaalf auto's en vier vrachtauto's in het blok van 6x6 velden zoals aangegeven op de uitdagingskaart en probeer vervolgens met de rode auto uit de verkeersopstopping te ontsnappen. Bekijk het filmpje onder het derde tabblad voor een idee van de uitdaging die hierbij te wachten staat! Maak het spelletje nog spannender met een stopwatch, eierwekker of zandloper ernaast!

De uitdagingskaarten zijn onderverdeeld in kaarten voor beginners, gemiddeld, gevorderden en experts. 

Een heerlijk en uitdagend spelletje dat al in een klein kwartiertje gespeeld kan worden en dus ideaal voor tussen de middag, even snel naar de afwas of gezellig bij de borrel. Hou uw brains scherp door ze af en toe te trainen met de verschillende thinkspelletjes van Ravensburger!

Veel succes en vooral puzzelplezier!

zien hoe het spelletje werkt? Bekijk dan ook de filmpjes onder het laatste tabblad

 Inhoud: spelbord + 11 auto's + 1 rode auto + 4 vrachtwagens + 40 opdrachtkaarten met 4 moeilijkheidsgraden: beginner, amateur, gevorderde en expert.

De puzzeltjes zijn stuk voor stuk leuk te noemen: de eerste zijn kinderlijk eenvoudig en geven nog niet het ware puzzel-gevoel, maar al snel bekruipt de speler gelukkig de juiste uitdaging. De autootjes zijn goed van kleur te onderscheiden en laten zich lekker schuiven over de parkeerplaats. Zoals gezegd zit er voor elk niveau wat wils in dit spel, en zijn er inmiddels een aantal uitbreidingen beschikbaar voor diegenen die nog meer uitdagingen zoeken (uitbreiding 2, 3 en 4, ook verkrijgbaar in onze webshop).

Het spel laat zich goed bespelen door kinderen vanaf een jaar of 6 a 8 (zeker de eerste uitdagingen). Voor kinderen vanaf 4 jaar is er een Junior versie ook verkrijgbaar via onze webwinkel.

Rush hour is aardig compact ingepakt en zeker in het handige meeneem zakje makkelijk mee te nemen op reis, de kaartjes zijn heel handzaam opgeborgen in een laatje onder het speelbord. Rush Hour is ideaal onderweg op reis te spelen, de autootjes die in de gespeelde opdracht niet gebruikt worden kunnen in het meegeleverde zakje bewaard worden zodat ze niet kwijt raken.

Het leuke aan Rush Hour en aanverwante spellen is de herspeelbaarheid: al snel ben je een opdracht vergeten en kun je weer van voren af aan beginnen met de uitdagingen. 

Specificaties: Thinkfun - Rush Hour


Extra informatie

EAN: 4005556763368
Merk: ThinkFun
Adviesleeftijd : Vanaf 8 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multicolor
Veiligheid: CE keurmerk
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Gewicht: 1

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.