Thinkfun - Turnstile

Thinkfun - Turnstile

Thinkfun is een serie leuke denkspelletjes die je in een verloren kwartiertje even kunt spelen. Ze zijn mooi vormgegeven en staan decoratief op een salontafel waar ze waarschijnlijk ook heel regelmatig gebruikt gaan worden!
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 19,95

Thinkfun - Turnstile

  • Thinkfun - Turnstile
  • Thinkfun - Turnstile

Details

Beschrijving: Turnstile betekend draaihekje en daarvan zitten er verschillende bij dit denkspel! Wat is de bedoeling? Je kiest een opdracht kaart en plaatst de hekjes, grijze en gekleurde pionnen, zoals op het plaatje staat aangegeven. De bedoeling is nu dat je de pionnen gaat verplaatsen naar de hoek van hun kleur. De draaihekjes zitten daarbij in de weg. Soms kunnen ze open als je er tegen aanduwt met de pion, maar soms blokkeert een pion of een ander hekje dat. Die blokkade moet dan eerst worden opgeheven!

Een verdraaid leuk denkspel! De pionnen zijn lekker groot en het is grappig om de weg te openen door een draaihekje te bewegen. Er zijn meerdere oplossingen, probeer net zoveel zetten te gebruiken als de oplossing die achterop de opdrachtkaart staat.

Inhoud: Inhoud doos: spelbord, 4 gekleurde pionnen, 4 grijze pionnen, 40 opdrachten van beginner tot expert, 10 draaihekjes in 5 verschillende vormen, opbergzak

Specificaties: Thinkfun - Turnstile


Extra informatie

EAN: 5425004735119
Merk: ThinkFun
Adviesleeftijd : Vanaf 8 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): Nee
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multicolor
Veiligheid: Nee
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Gewicht: 1

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.