Wasgij Destiny 10.Chaos in de Winkelstraat (1000)

Wasgij Destiny 10.Chaos in de Winkelstraat (1000)

Dit is één van de meest hilarische puzzelideeën ooit, waarover zelfs de beste puzzelaars hun hoofd zullen breken....want de plaat die je ziet op deze doos is niet de plaat die je puzzelt. Het is slechts een aanwijzing....
Leeftijd: Volwassenen
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis


€ 15,95

Wasgij Destiny 10.Chaos in de Winkelstraat (1000)

Details

Wasgij Destiny 10 gaat over een winkelstraat waar het inderdaad een enorme chaos is. Mensen zeulen en slepen met boodschappen en de meest gekke voorwerpen, kinderen spelen een dief is aan het werk en een politieagent juist weer niet. Volg de aanwijzingen op de doos en puzzel met ons mee om te zien wat striptekenaar Graham Thompson in deze 10de wasgij Destiny voor dit tafreel in de toekomst in petto heeft!

Als je Wasgij andersom schrijft staat er Jigsaw, het Engelse woord voor legpuzzel. Wasgij puzzels heb je in vele soorten en maten. De kleinste puzzels zijn 150 of 500 stukjes maar meestal hebben ze 1000 stukjes. Voor alle Wasgij puzzels geldt dat je niet puzzelt wat er op de doos staat, maar dat je je eigen verbeelding moet gebruiken om de puzzel op te lossen. Er zijn drie varianten Wasgij puzzels: 1. Wasgij Original; Je puzzelt vanuit het oogpunt van de figuren van de puzzel. Je puzzelt bijvoorbeeld wat de goudvis vanuit de vissenkom ziet. 2. Wasgij Destiny; Je puzzelt de toekomst van de situatie die op de doos staat afgebeeld. Bijvoorbeeld er loopt een koe over de markt, je puzzelt hoe dit zal aflopen 3. Wasgij Mystery; Je puzzelt hoe het mysterie zal aflopen. Ontspannen kampeerders langs een strandje, wat gebeurt er als papa zijn visvangst zal binnenhalen? 4. En dan zijn er ook nog een aantal Wasgij specials zoals de puzzelbal en de family puzzel. Op de doos en in de doos zitten een aantal hints om je op weg te helpen. Wasgij puzzels zijn ongekend populair, er zijn inmiddels 44 verschillende puzzels uitgebracht zoals: de hondenshow, de pitstop, chaos op de markt, tropisch zwemparadijs, zondagsrijders, verbouwinkje, antiekjacht, voetbalgekte, lopend buffet, stijldansen, dierenarts of onrust op de camping. Wordt ook fan van deze knotsgekke puzzels en spaar ze allemaal!

Specificaties: Wasgij Destiny 10.Chaos in de Winkelstraat (1000)


Extra informatie

EAN: 8710126134948
Merk: Jumbo
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Volwassenen
Afmetingen in cm. (LxBxH): 68 x 49 cm
Kleur: Multicolor
Materiaal: Karton
Veiligheid: CE keurmerk
Gewicht: 1

 

 

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.