Wave Racers Skyloop Rally

Wave Racers Skyloop Rally

De Wave Racers zijn auto's die je bestuurt met je handen: hoe sneller jij met je handen boven de auto zwaait, hoe sneller je raceauto zal gaan! WaveRacers: hoe sneller je ‘waved’, hoe sneller jouw auto gaat!
Wave harder dan je aan kan, want met onze revolutionaire technologie bepaalt niemand anders dan jij wie er wint. Deze Racebaan met een 360° loop geeft je eindeloos speelplezier. Ga jij hard genoeg om de looping te redden en een supersnelle rondetijd neer te zetten?

Leeftijd: Vanaf 5 jaar
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

In voorraad
€ 22,50

Wave Racers Skyloop Rally

Details

De Wave Racers zijn auto's die je bestuurt met je handen: hoe sneller jij met je handen boven de auto zwaait, hoe sneller je raceauto zal gaan! Ga je voor snelheid en de overwinning op de racebaan, zwaai dan zo snel mogelijk. Wil je liever dat je auto's wat meer rondjes op de baan kunnen maken? Begin dan wat voorzichtiger. Met circa 25 keer zwaaien in 5 seconden behaal je een snelheid van 6,3km/u, met zo'n 55 keer zwaaien in 5 seconden gaat de auto wel 9km/u. Wanneer je auto volledig opgeladen is, is het een echt racemonster én een krachtpatser: hij kan meer dan 120 loopings achter elkaar maken voordat zijn energie weer op is! Is de auto leeg, dan duurt het opladen ongeveer 10 minuten. De Skyloop Rally is een Wave Racers baan met één looping en schuine bochten. De afmetingen van de baan zijn circa 60x43x26cm.
Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Exclusief 3 AA batterijen.

Specificaties: Wave Racers Skyloop Rally


Extra informatie

EAN: 6911400348149
Merk: Darda Racebaan
Verwachte Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Adviesleeftijd : Vanaf 5 jaar
Afmetingen in cm. (LxBxH): 40x30x10cm
Materiaal: Kunststof
Kleur: Multicolor
Veiligheid: TÜV en CE keurmerk
Gewicht: 1
Diameter in cm.: Nee

Veilig betalen met:

betalen

Wij verzenden met:

betalen

Wij zijn aangesloten bij:

onze vermelding op www.keurmerk.info betalen

Like ons op Facebook:

We houden u graag op de hoogte via onze Facebook pagina.